26 Temmuz 2008 Cumartesi

KÖPEK

KÖPEKLERLE KEYİFLİ SAATLER
Hemen her çocuk ailesinden bir dönem köpek istemiştir. Özellikle Moskova’da köpekli ailelerin sayısı azımsanamayacak kadar çok. Durum böyle olunca etraftan gören çocuklar da haklı olarak velilerine köpek almaları konusunda baskı yapabiliyorlar. Ancak Moskova’daki evlerin de durumu ortada. Köpek sahibi olmayı düşünseniz de düşünmeseniz de bu stüdyoyu mutlaka görmelisiniz.

“Yunıy Kinolog (Юный кинолог)” stüdyosunda birbirinden farklı türde çeşit çeşit köpek tüm sevecenliği ile sizi bekliyor. Çocuklarınızla değişik bir faaliyet yapmak istiyorsanız ve çocuğunuz hayvanlarla yakınlık kurmaktan hoşlanıyorsa bu stüdyo tam size göre. Burada siz ve çocuğunuz köpeklerle ilgili gelişimleri, türleri ve bu türlerle ilgili çalışmaları inceleyen “cynology” bilimi ile ilgili herşeyi öğrenebilirsiniz. Hatta kendi çapınızda bir cynologist dahi olabilirsiniz. Köpeğiniz olsun ya da olmasın türlerin ayrımlarını, eğitim kurallarını ve köpek bakımı ile ilgili incelikleri burada öğrenebilmeniz mümkün. Çocuğunuz en sevdiği cinsdeki köpeği bulup onunla saatlerce birlikte olabilir, iletişim kurabilir, ayrıca stüdyoda rehber öğretmenlik ile ilgili seminerlere katılabilirsiniz.

Çocuklarınızla birlikte güzel bir gün geçirebileceğiniz, hayvanlarla aranızda bağ kurabileceğiniz ve sevgi dolu, keyifli zaman geçirebileceğiniz stüdyo “Юный кинолог” ücretsiz misafirlerini bekliyor.


http://www.moskovalife.com/content/view/1276/47/
24.10.2007

Hiç yorum yok: