7 Temmuz 2008 Pazartesi

PAKO 'NUN SAYFASINDAKİ HABERLERİMİZ


Köpeğinizle hafta sonu kaçamağı yapın

Haftada bir gününüzü köpeğinize ayırmanız gerektiğini unutmayın. İstanbul’da oturuyorsanız, köpeğinizle yaşayacağınız hafta sonu kaçamağının adresi Ömerli olabilir. Bölgede pek çok köpek kulübü var. Bunlarden biri de Best Dog Club. Sırapınar köyündeki çiftlikte köpeğiniz ve ailenizle birlikte keyifli zaman geçirebilirsiniz. O yemyeşil bahçede oynarken, siz kafede kahvenizi içebilirsiniz.

Best Dog Club’da köpeklere butik pansiyon hizmeti de veriliyor. Tatile çıktığınızda gözünüz arkada kalmadan köpeğinizi emanet edebileceğiniz bir mekan.

Kalan köpeklere doğal içerikli mamalar veriliyor, her köpek ayrı ayrı ya da anlaşan gruplar halinde sahada oynuyor, sosyalleşiyor. Eğitim almasını isterseniz, 20 yıldır bu işe emek vermiş olan Güngör Çilli’den yardım alabilirsiniz. Eğitimler uluslararası standartlarda yapılıyor. Siz orada yokken köpeğinizin neler yaptığını bilmek isterseniz, kendisine ait blog’u takip edebilirsiniz. Gamze Göksoy ile Güngör Çilli, eğitim ve pansiyon hizmeti alan köpeklerin güncelerini tutup, hikayelerini kopekegitimibakimi.blogspot.com/’da yayınlıyor.

www.bestdogclub.com. Tel: (216) 435 80 57- 435 77 92. Deniz BİLİROĞLU

Hiç yorum yok: